Voor ieder een cursus op maat.

Opdracht van de maand

Voor oud cursisten is er de mogelijkheid om mee te doen aan de “Opdracht van de maand”.
Elke maand is er een ander thema dat gebruikt kan worden als inspiratie om te gaan fotograferen. Dit thema mag zo ruim gezien worden als je zelf wilt.

Per persoon mogen er per maand max. 3 foto’s worden ingestuurd.

De foto’s worden anoniem geplaatst in een openbaar album
De maand er na kan er gestemd worden op “de mooiste foto” uit dat album. In de nieuwsbrief wordt bekend gemaakt welke foto die maand als winnaar uit de bus is gekomen en die foto wordt dan in het overzicht van Winnaars geplaatst. 

Hoe moet ik foto’s voor de Opdracht van de Maand insturen?

  1. Verklein je foto’s eerst met een programma (bijvoorbeeld Faststone image resizer) tot het formaat 1600 X 1200. Anders lukt het niet om ze als bijlage in een e-mail te versturen.
  2. Je kan het beste of de foto’s versturen via WeTransfer (www.wetransfer.com) of ze versturen als bijlage van een e-mail. *

Het e-mail adres hiervoor is hetzelfde als waar je de berichten over de opdracht van de maand van mij ontvangt
of gebruik: opdrachtvdmaand(apestaartje)fotovideocursussen(punt)nl.
(Sorry voor de wat cryptische omschrijving van het e-mailadres maar dat scheelt een hoop spam.)

* Privacy verklaring.

Door het insturen van je foto’s ga je er mee akkoord dat je foto’s worden gebruikt voor de webalbums met foto’s van de opdracht van de maand. Je foto’s en verdere gegevens worden door mij nergens anders voor gebruikt of gedeeld met derden.

N.B. De webalbums zijn openbaar en zijn dus evt. door anderen te kopiëren. (maar dat kan sowieso altijd met printscreen e.d.)
Mocht je hier niet mee akkoord gaan en toch mee willen doen. Geef dit dan duidelijk aan, zodat ik de foto (s) onaantrekkelijk kan maken om te kopiëren d.m.v. een kruis door het beeld.